Lisede Sevgiliye Alınabilecek hediyeler.

Herkes sevgilisine en güzel hediyeleri almak ister ama hediye ne kadar iyi olursa fiyatı da o kadar güzel oluyor.Bende size bu konu hakkında sevgilinize az para ile nasıl mutlu edebilirsiniz bunu anlatacağım.
Sevgilinize hediye almak istiyorsunuz ama nasıl ucuz ve dikkat çekici birşey alacağınız bilmiyorsunuz. Eğer karşı taraf kız ise
karakalem portre çizimi, baktıkça sizi hazırlayabileceği bir saat, peluş Ayı,gümüş kolye, şık bir bileklik, sevdiği renkte bir kazak, ismi yazan kupa bardak, sevgili sepeti, sinema bileti, atkı, tişört, baskılı tişört vb. Şeyler alabilirsiniz bunların fiyatları oldukça uygun ve dikkat çekici hediyeler. Ve bir tavsiye daha vereyim. Kız arkadaşınızın takıntısı olduğu bir sanatçı varsa baskılı bir tişört sevgilinizi oldukça fazla memnun edecek.
Şimdi de erkeklere alınabilecek dikkat çekici ve ucuz hediyeler hakkında bir kaç tiyo vereceğim.
Arkadaşlar erkekler kız tarafından pek fazla dikkat çekici hediyeler beklemezler ama biz yine bekledikleri durumu düşünürsek güzel bir saat, kazak,tişört, bileklik,tutuğu takımın forması ya da atkısı,sık bir kalem,hırka, telefon kılıfı, eğer sigara kulanıyorsa ismi yazan bir çakmak ya da sigara tabakası, bir parfüm, tesbih vb. Şeyler alabilirsiniz. Bunların fiyatı da öğrenci bütçesine uygun hediyelerdir.
Sevgililer gününde sevgiliye alınabilecek şık hediler neler gelin birazda bunlardan bahsedelim.
Ama önce size sevgililer günü yapmanız gereken bazı hazırlıklar hakkında kısa bir bilgi vereceğim ama bu soylediklerimi yapmanız şart değildir. Sadece yapsanız daha güzel olacak birkaç ipucu.
Sevgililer gününe özel kombinler var size uygun olanı seçip alın.mekânı ayarlayınız.Ama söylediğim gibi bunlar olmasa olmazlardan değil. Sevince girdiğiniz kıyafette gideceğiniz mekânda önemli değil.
Sevgilinize bir çiçek alın yanında da bir takı alın.
Yanında da siz olduktan sonra dünyanın en değerli hediyesini sevgilinize vermiş olursunuz.:)

Yorumlar

Popüler Yayınlar