BMC Ticari Araç Fiyatları Hafif Ticari Araç Otobüs Kamyonet Çekici BMC Kimin


BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1964 yılında İzmir'de kuruldu. İlk kurulduğu yıllarda Austin ve Morris markalarının ticari araçlarını üretti. Daha sonraki yıllarda büyük atılımlara öncülük etti ve ülkemizde birçok ilkin gerçekleşmesine olanak sağladı. Yapılan arge faaliyetlerinin ardından Türkiye'de ilk dizel motor üretimininin ve benzinli motorların dizel adaptasyonunun gerçekleşmesini sağladı. Sonraki yıllarda birçok alanda yeniliklere liderlik etmeye devam ederek endüstriyel motorları, jeneratörleri, deniz motorlarını ve savunma sanayinde kullanılmak üzere askeri araçları üretmeye başladı. 50 yılı aşkın süredir ülkemizde hizmet veren BMC'nin kalitesi ticari araç test sürüşleri ile kontrol edilir. BMC günümüzde %100 yerli sermayeli tek ticari araç üreticisi konumuna yükselmiştir. BMC ikinci el ticari araçlar ile ilk günkü performansı yakalamanız mümkündür. BMC ticari araç haberleri ile mevcut modeller hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz gibi yeni çıkan modeller hakkında da bilgi alabilirsiniz.

BMC Otobüs
BMC, ülkemizde dizel ve doğal gazlı otobüsler üretmeye devam ediyor. Dizel otobüslerin 7.5, 9, 12 metre boylarında modelleri vardır. Otobüslerde engelli vatandaşların rahatlıkla binip inebilmesi için engelli yolcu rampası bulunur. Otobüs içerisinde ki acil yangın durumlarına karşı otomatik yangın söndürme kiti vardır. Şoförün yol hakimiyetini arttırmak ve güvenli bir yol deneyimi sağlamak için geri görüş kamerası ve elektrikli yan aynalar bulunur. Led’li iç aydınlatmalar ile iç tasarımda estetiklik sağlanmıştır. Doğal gazlı otobüsler çevreci ve verimli olması nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizdede her geçen gün yayılmaya devam etmektedir.

BMC Kamyonet

BMC kamyonetler üstün performans ve düşük yakıt tüketimi göstermektedir. Pro 827 (8×2) uzun yol kamyonları; 285 ps cummins motor u ve hamak tipi üst yatağı ile uzun yollarda şoförlere büyük rahatlık sunmaktadır. BMC hafif kamyon modeli Pro 522 (6×2) ; 21 ton aya, 225 PS Cummins, motor yataklı sürücü kabini, 9 ileri şanzıman, standart ilave dingil kaldırma sistemi ile çaşitli alanlarda kullanabileceğiniz konfor sunar.

BMC Çekici 
BMC marka PRO 1144 (4×2) Çekici nin son teknoloji özellikleri ve üstün tasarruf gücü bulunur. Özelliklerinden birkaçı: 4 nokta hava körüklü kabin süspansiyonu, yol bilgisayarı, 440 ps yüksek motor gücü, 2080 nm yüksek motor torku, 16 İleri 2 Geri şanzıman, jacobs motor freni sistemi dir. BMC çekiciler fiyat performans olarak bu özellikleri ile tercih edilebilir sınıfına girmektedir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar