Lisede Nasıl Para Kazanılır? İnternetten Ücretsiz Para kazanmak 2016

Lisede okuyan gençlerin birçoğunun evinde para kazanmak için imkanı var. Bu imkan nedir? İnsanlar toplu yerleşime geçeli den beridir insanlar Evlerine internet bağlatıyorlar.Bu internet üzerinde para kazanabileceğimiz imkanlar oldukça yüksek.Genelde gençler youtube de site kurup video yayımlıyorlar.Bu video yayımlamada genel de insanlar 6 ay gibi bir süreç ten sonra yavaş yavaş abone sayıları artıyor ve günlük düzenli para kazanıyorlar. Youtube de para aboneye göre gelmiyor. Paylaştığınız videoyu izlemek için girenler alt tarafta reklam var oraya tıklamaya göre para geliyor. Tabi sizin günlük video paylaşmanız gerekir ve sitenize reklam almanız gerekir.

İnterneten başka para kazanma yollu ise googleye yazı yazmaktır. Öncelikle kendinize bir blogspot açmanız gerekir. Buraya da düzenli yazı girmeniz gerekir. 6 ay gibi bir süreçten sonra size yine günlük düzenli bir geliriniz olacaktır.Ama 6 ay boyunca sitenize reklam alamazsınız.Ve sitenizde reklam alabilmek için sağlam yazı olması gerekir. Bu sağlam yazı ise düzenli yazı google de o konu hakkında az yazı olan veya hiç olmayan  yazılar girmeniz gerekir. Goole de yazı yazarken yazdığınız yazıların insanların ilgisini çekmesi gerekir. Yazıların uzunluğu çok önemlidir.

Buları yaptıktan sonra sitenizi düzenleyin.Yeni bir tema koyun temanız ilgi çekici olsun.Sitenizde asla kopyala yapıştır. Yapmayın çünkü aynı yazıyı googlenin botları aynı yazıyı algılarsa siteniz en altlarda çıkar.Bu da sizin para kazanmanıza oldukça ciddi bir düşüşe geçirir. Sitenize resim koyacaksanız resmi bilgisayarınızın masa üstüne kayıt edin oradan yükleyin. Yazı yazacağınız konu hakkında detaylı bir araştırma yapın. Sitenizde link paylaşmayın.Eğer çok fazla link paylaşırsanız siteniz kapatılır.
Siteden para kazanabilmeniz için yaşınızın 18 den büyük olması gerekir. Yaşınız 18 den küçükse dert etmeyin açtığınız hesapta yaşınızı 18 e denk gelecek tarihi yazarsanız sıkıntı olmaz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar