Ortaokulda Sevgili Edinmenin Yoları

Ortaokulda sevgili edinmek,aşk duygusunu yaşamak hissetmek oldukça normal ve alışıldık bir durumdur. Çünkü artık aşkın yaşı yoktur kelimesi oldukça normal ve halk tarafından önceki kadar terslemeyen   bir durumdur. Peki biz ortaokulda nasıl sevgili bulabiliriz?
Ortaokulda sevgili bulmak sandığımız kadar zor bir durum değil. Çünkü önceden kızlar oyun erkekler futbol vb şeyleri düşünürken şimdiki gençler aşk gibi konuları düşünüyorlar . Bu nedenle de ortaokuldaki gençlerin bir çoğu aşkı düşünürken sevgili bulmak zor demek mantıksız olur.


Ortaokulda sevgili bulabilmek için çekingenlik yapmayın sürekli karşı cinsle sohbet edin. Partilere katılın, kısaca sosyal aktivitelere birlikte gidin tabi ki de sevdiğiniz bir kız veya erkek ile birlikte gidin.zamanla aramızdaki bağlar kuvvetlenecek ve birbirinize tam olarak aşık olacaksınız.
Bunları kısa maddelendirisek eğer sevgili yapma aşamaları su şekilde olacaktır. Tanışma ,zamanla kaynaşma, sıkı dostluk, sonra platonik aşk, daha sonra karşılıklı aşk, ve çıkma teklifi ile sevgili olacaksınız .
Bunlar olurken güzeliğinize ve şıklığınıza çok dikkat edin.
Güzel ve temiz giyin. Argo cümleler kullanmayın.Size başarılar bizden bu kadar.



Yorumlar

  1. Keşke be abiiiiii o kadar kolay değil 6. Sinifim ve gerçekten zor birinden hoşlanıyo m ama onun sevgilisi var bide ben biraz demeyelim baya uzun olduğu m için erkekler bana bakmaz korkusu vardır. Ben şu sıralar yakın bir erkek arkadaşım ile bir kızın arasinj yapmaya çalışiom o iş te zor ara yapma ama sevgili yapmaktan kolay neyse benden bu kadar kısaca kolay deeeiilll zzzooorrrrr alamak istioooommmm😪😭

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar