Ortaokulda Bir Erkeği /Kızı Kendine Nasıl Aşık Edersin

Bir kişiyi kendine aşık etmenin bazı yolları standarttır.Ben size bu yazımda ikisinden de bahsedeceğim.Bir insanın kendine aşık etmek için ciddi bir uğraş içine gireceksiniz.Tabi bu uzun zamanınızı da alabilir çok kısa zamanınızı da alabilir. Bu tamamen sizin elinizde. Siz kendinizin aşağıdaki yazanları doğru bir şekilde yaparsanız erkenden başarılı olursunuz. Tabi ki de bu karşı tarafın ne kadar zorlayacağına da bağlıdır. Eğer çok fazla inat ederse uzun sürebilir.Öncelikle bir kişiyi etkileyebilmeniz için standart yolları şunlardır.Karşı tarafa asla yalan söylemeyin ne kızlar nede erkekler kendilerin  yalan söylenilmesin den hoşlanmazlar bu nedenle de siz karşı tarafa asla yalan söylemeyin.

Kendinize has bir kokunuz olsun asla kötü kokmayın ya da bir parfüm kullanın bu parfüm herkes tarafından bilindik bir parfüm olsun. Genelde bilindik parfümlerin pahalı olduğu düşünülür ama öyle değil ufak bir araştırma yapın kendinize uygun bir parfüm bulun ve onu kullanın. Daha sonra kıyafetiniz , kıyafet seçimi yaparken önce ki giyiminize göre biraz daha dekolte giyinin. Vücut bakımınız nasıl olmalıdır.Vücut bakımınız yaparken kimseye özenmeyi insanlar birilerine özenirler ve aynısını yapmaya çalıştığı için kendine yakışan saç, kıyafet, konuşma tarzı, hal ve hareketleri çok saçma bir görünümü oluyor. Bu nedenle mutlaka kendinize has bir görünüm kazanın. Bu karşı tarafı etkilemekte oldukça işinize yarayacaktır.
 Zamanla karşı tarafla iletişime geçin ona iltifatlarda bulunun ona sürekli hediyeler alın.Ona özel olduğunu hissettirin.

Bunlar bilinen yöntemler ve bu işin bilinmeyen yöntemi ise aslında herkesin bilip ama çok az bir insanın yaptığı bir yol bu. Karşı tarafa sır tutamayan bir  kişiden hediye yollayın. Bu sır tutamayan kişi en ufak zorlamada sizi söyleyecektir. Bu sizin için çok iyi olacak çünkü beyni tamamen size odaklanmış bir şekilde sizi tanıyacak ve size aşık olma olasılığı artacaktır. Beyin size odaklandıktan sonra sizin kusurlarınızı fark edemeyecek ve siz karşı tarafın aklında alımlı ve güzel/yakışıklı olarak kalacaksınız. 

Yorumlar

  1. gerçekten mantıklı

    YanıtlaSil
  2. Yemin ederim ki harika

    YanıtlaSil
  3. Cidden iyi oldu benim için

    YanıtlaSil
  4. Cidden iyi oldu benim için

    YanıtlaSil
  5. O size asla aşık olmuycak 😔😔😔

    YanıtlaSil
  6. Mantıklı ama okulda nasıl dekolte giyinebilirsin ki formalar var çok saçma

    YanıtlaSil
  7. Çok haklısınız cidden thanks

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar