Bir Kızı Okulda Nasıl Etkileriz?

 Lise çağındaki gençlerin en büyük sıkıntısı kızlarla tanışamamak onlarla etkileşim halinde olamamaktır. Ama kızlarla etkileşim halinde olamıyoruz. Bu kimi zaman utangaçlık kimi zaman da kendinizi hazır hissetmemenizdendir. Bir kızı etkileyebilmeniz de önünüze bazı sıkıntılar çıkıyorsa bunlarda sivilce siyah noktalar vb. ergenlik belirtileri ise kafanıza takmayın. Çünkü bu ergenlik döneminde her genç kızın yada her genç erkeğin başın gelebilir.

Belkide liseye yeni başladınız belki  bir hafta belki bir aydır lisedesiniz. Bir kıza  kapıldınız.Aşık olduğunuz kızın da erkek arkadaşı yok.Bu kızla konuşmak istiyorsunuz. Bunu da nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. Emin olun çok basit.

Kızın konuştuğu erkek arkadaşlarından bir tanesi ile samimi dost olun. İlerleyen zamanlarda dostluğunuz ilerleyince ona o kızdan hoşlandığınızı söyleyin.Arkadaşınızla ufak bir oyun oynayacaksınız. Arkadaşınız kızın yanına gitsin sizde sanki arkadaşınızın yanına gitmiş gibi selam verin.

Daha sonra arkadaşınız sizi kız ile birlikte  okul çıkışında bir kafeye davet edin. Mutlaka gelmesini sağlayın.Kızla kafeye gittikten sonra çok cıvımadan kızı elinden tutup ona SENİ SEVİYORUM  deyin. Kız belirli bir  zaman kendine gelemeyecek.
Kız çıkma teklifinizi kabul etmezse çok üstelemeyin. Daha sonra kıza sürprizler yapın kızların hoşlandığı hediyelerden alın . Zamanla sizin ne kadar ciddi olduğunuzu görünce kabul edecektir. Son olarak ta kızlar romantik erkeklere bayılırlar.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar