Playstation 4 Nasıldır? Fiyatları ne kadar? Oyunları


Playstation 4 ile birlikte oyun severler oyunları yaşarcasına oynamaya başlamıştır. Bu gerçekçiliğin arkasında Playstation 4'ün inanılmaz derecede yüksek grafik performansı vardır. En sevilen oyun konsollarından birisi olan Playstation ile ister yalnız isterseniz sevdiklerinizle birlikte unutulmaz deneyimler ve heyecanlar yaşamanız mümkündür.
 Playstation 4 Fiyatları
İlk çıktığı dönemlerde fiyatları biraz yüksek olan Playstation 4'ün fiyatları şu an çıktığı döneme göre azalmıştır. Playstation 4'ün fiyatları yanında verilen kol ve oyunlara göre değişkenlik gösterir. Verilen kol ve oyunların ücreti Playstation'ın fiyatı üzerine dahil edilerek satılmaktadır. Bazı Playstationlar yalnız satılırken bazıları kol ile bazılara ise yanında oyunla satılır. En düşük fiyata Playstation 4'e sahip olmak isteyenler yanında başka bir ürün satın almadan alışverişlerini tamamlayabilirler. Fiyatlar üzerinde ki bir diğer etken ise dahili hafızanın boyutudur. Bu dahili hafızanın boyutu arttıkça fiyatlar da artış gösterir. Ülkemizdeki Playstation 4'ler  yurtdışından dolar kuru üzerinden ithal edildiği için Türk lirasının dolar karşısında değer kaybettiği dönemlerde Playstation 4 fiyatlarında artış gözlenir.
Playstation 4 Oyun Konsolu
Playstation 4, güçlü donanımı, estetik tasarımı ve uygun fiyatlarıyla oyun severlerin hayallerini süsleyen bir eğlence sunmaktadır. Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte artan gerçekçi yeni nesil oyunları zevkle oynayabilirsiniz. Playstation 4 sahipleri oyun konsollarını ilk kez çalıştırdığı anda otomatik olarak son sürüm yazılımı indirir. Bu şekilde oyun konsolunuz en güncel haline kavuşur. Daha sonra kendinize bir oyuncu profili oluşturarak bütün oyunlarınızı ve ayarlarınızı kaydedebilirsiniz. Eğer daha önce PSN hesabı oluşturduysanız, yeni bir hesap açmanıza gerek kalmadan o bilgilerinizle giriş yapabilirsiniz. Dilerseniz 


Yorumlar

Popüler Yayınlar