Fame Nasıl Olunur?



Fame kelimesinin sözlükteki anlamı şöhret, ün, ad, nam, söylenti, rivayet, şan"demek’ tir. Son zamanlarda facebook, twitter, instagram vb sosyal ağlarda kullanımın artmasıyla insanlar kendilerini öne çıkarma arzusu içerisindedir. Bunun sonucunda bir çok popüler insan sayısı arttı.

 Fame olabilmek için arkadaşlarınızın ne tür fotoğraf ve sözlerden hoşlandıklarını bilmeniz gerekir. Çünkü insanlar hoşlarına giden şeyleri görmek isteyeceklerdir. Fame olmanın başka bir kuralı ise fazla beğeni yapılmamalıdır. Çünkü bu da sizin kolay ulaşılabilir biri olduğunuzu gösterir paylaşımlarınızı yaş grubunuza ifade edecek şekilde seçmelisiniz. Yorumlara smile eklerken aşırıya kaçılmamalıdır. 

Fame olma yolunda size çok büyük katkısı olacak bir diğer önemli etken ise kıyafet seçiminiz ve saç stilinizidir. Kıyafet seçimi yaparken doğru renkleri kullanmaya dikkat edin. Çünkü bu sizin zevkli bir kişi olduğunuzu gösterir. Peki kıyafet seçiminiz nasıl olmalıdır. Kıyafetiniz yazlık ve kışlık olarak ayrılır. Yazın kıyafetiniz siyah bir pantolonun üstüne beyaz bir tişört ve kot gömlek giyilebilir ya da beyaz bir tişörtün altına kırmızı bir pantolon giyilebilir. Buradaki amaç renklerin uyumunu sağlamaktır. 

Arkadaş ortamında yaptığınız esprilerinize kendiniz gülmeyin. Yaptığınız  esprilerin kaliteli ve doğru zaman’da doğru şekilde ve doğru ortamda olmasına dikkat edin. Tabi gülmeyeceğim derken de somurtan biri olmayın. Kullandığınız parfümler kaliteli olmasına dikkat edin hemen kokusu geçen parfümler kullanmayın. Parfüm seçimi yapmadan önce internetten  kısa bir araştırma yaparak hem kaliteli hem de çok ucuza parfüm satın alabilirsiniz. 

Kendinize has bir gülüşünüz olsun. Gülerken suratınızda bir tebessüm oluşsun. Karşı tarafı etkilemek için gözleriniz kulanın. Kızlara asla yalan söylemeyin hatta kimseye yalan söylemeyin. Son olarakta kızlara her zaman onların yanlarında olduklarını hissettirin. Bu sizin güvenilir biri olduğunuzu gösterir. Kızlar erkeklerden en büyük beklentisi ise güvenilir biri olmalarıdır. Bu da tabi ki de yalan söylememekten geçer.

Yorumlar

  1. Merhabalar,

    Öncelikle faydalı içeriklerle zenginleştirdiğiniz başarılı platformunuz için sizleri tebrik ederiz.
    Sitenizde (http://zenginsozluk.blogspot.com.tr/2015/12/fame-nasl-olunur.html​​​​​​​ buradan) Twitter takipçi arttırma hizmetlerimizle ilgili ufak bir bilgi notu ve sayfamıza ait bir link (http://www.sadeceon.com/twitter) paylaşma konusunda sizinle iletişime geçmek istedik.

    Bu konuda bir çalışma yapmamız mümkün olur mu sizlerle?

    Teşekkürler
    Ekrem Yüksel
    Marketing Specialist
    www.sadeceon.com
    marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar