Ortaokulda ve Lisede kız Nasıl Tavlanır?

Bir kızı tavlamak için o kızla iletişime geçin ama dolaylı yolardan. Örneğin kızın en yakın arkadaşlarıyla sohbet kurun ya da kızın ilgilendiği spor ya da bir müzik aleti çalıyorsa sevdiğiniz kıza oradan yaklaşın. Sevdiğiniz kızın ilgilendiği spor veya müzik dalıyla sizde ilgilenin , ilgilediği spor ya da müzik sadece kızlar için düzenlenmişse sizde onu spor ya da müzik çalarken izleyin sizi fark ettiğinde ona tebessümle gülün.

Karşı tarafa ilgi duyduğunuzu hissettirin zamanla kızın hangi yemeği sevdiğini hangi renkten hoşlanır. Buna benzer soruları cevaplandırın.  Bunları yaptıktan sonra kendinize çeki düzen verin. Giyiminizi ve saç stilinize çok dikkat edin.
Kızın yanında argo konuşmayın. Arkadaşlarınızı da argo konuşturmayın. Kızla iletişime geçin ona bir soru sorun. Tabi ki de  kıza soru sormadan önce kendinizi tanıtın. Kızla tanıştıktan sonra kız size daha sonra iletişim kurmak isterse o da size karşı bir şeyler hissediyor olabilir.

En başlarda arkadaşça yaklaşsada ilerleyen zamanlarda sevgili olacaksınız. Buda tabi ki de  yukarıdaki yazanları uygulamaktan geçer.
Sevgili  olduktan sonra ne yapmamız gerekir?

Kız arkadaşınızın hoşuna gittiği davranışları sergileyin. Kız arkadaşınızın hoşuna gidecek cümleler sergileyin. Baş başayken ona sevdiğinizi söyleyin. Ama bunları yaparken çok abartmayın. Kızlar üzerilerine fazla gidilmesinden hoşlanmazlar.

Kızların erkeklerde aradığı özelikler?

Kız arkadaşınızın hoşuna gittiği davranışları sergileyin.
 Kız arkadaşınızın hoşuna gidecek cümleler sergileyin.
Baş başayken ona sevdiğinizi söyleyin.
 Ama bunları yaparken çok abartmayın.

Kız arkadaşınızı ufak sürprizlerle nasıl mutlu edebilirsiniz?


Kızlar kendilerini düşüm erkeklerden çok hoşlanırlar. Sevgilinize ufak hediyeler. Bir doğum günü hediyesi mutlu edecektir.
Kız arkadaşınızın doğum gününde kendi yakın arkadaşlarınız ve sevgilinizin yakın arkadaşlarından oluşan  doğum günü partisi yapın.
Sevgilinizin canı sıkıldığında onu ufak bir çiçek çok mutlu edecektir.
Kız arkadaşınız hastaysa onu ziyaret edip yanağına masum bir öpücük kız arkadaşınızı iyi hissettirecektir.

Yorumlar

  1. DAYI bu Nalet olası utangaçlık beni öldürüyor dosttum

    YanıtlaSil
  2. Yalan AMK inanmayın yalan kızla seks izle sonunda aşırı gülceksin ama çok isteyen var ama yapıcam ama yapicam ama çok seviyorum seni linçliceyimbok ama çok yoğunluk var gecike bilirim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar